Gå direkte til

Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik er blant landets største med 1.510 elever og 300 ansatte, og vi tilbyr 10 ulike utdanningsprogram.
Foto: Jiri Havran

Velkommen til oss!

Ved vår store og flotte skole er vi stolte av å tilby god og framtidsrettet opplæring i moderne og trivelige lokaler.

Med våre 1510 elever og 300 ansatte er vi en av Norges største videregående skoler. Likevel klarer vi å møte den enkelte elev i skolehverdagen.

Skolens organisasjonskart

Organisasjonskart Thor Heyerdahl vgs

Ledige stillinger

På Vestfold fylkeskommunes nettsider finner du alle utlyste stillinger ved Thor Heyerdahl videregående skole, og ledige stillinger i fylket forøvrig.

Se ledige stillinger.

Strategiplan for videregående opplæring

Strategiplanen gir et forpliktende grunnlag for utvikling av videregående opplæring i skole og bedrift i perioden 2017-2022. Planen bygger på forskning om hva som påvirker læring og hva som skal til for å utvikle lærende organisasjoner.

Strategiplan for videregående opplæring

Handlingsplan 2018-2019

Historien

Thor Heyerdahl videregående skole har sin historie helt tilbake til 1800-tallet, gjennom Larvik Høyere skole, og til etablering av Larvik gymnas i 1964.

Les mer om skolens historie

De flyttet da over i en ny murbygning i Ahlefeldts gate 6, og Vestfold fylkeskommune overtok driften av all videregående opplæring.

I nyere tid var det fire videregående skoler i Larvik:

I tillegg til Larvik Gymnas var det Larvik handelsskole (senere Farris vgs), Larvik Yrkesskole (senere Kilden vgs) og Vestfold fylkes husflidsskole (senere Gloppe vgs).

Fra 2004 ble disse skolene slått sammen til en enhet, under navnet Thor Heyerdahl videregående skole.

I 2009 sto et nytt skolebygg ferdig. Landets største nybygde skole, bygget for ny tid og ny teknologi. Rom og utstyr legger til rette for en opplæring som er tilpasset den enkelte elev.

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 07.30 til 16.00. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.45-08.30.

Meny uke 11

Mandag 9. mars: Tikka masale
Tirsdag 10. mars: Gyros
Onsdag: 11. mars: Hamburger m/ chips
Torsdag 12. mars: Stekt ris m/ vårruller
Fredag 13. mars: Pizzabagetter

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Boligmappa Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien.

Internt bestillingsskjema ligger i Portalen. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 993 23 215.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris. Restauranten holder åpent enkelte ukedager fra kl. 11.30 til 13.30.

Bordbestilling til Tigris gjøres på e-post til tigris@vtfk.no

NB! Husk å oppgi klokkeslett for når dere ønsker å komme. Begrenset antall plasser

Forrett 30,-

Hovedrett 95,-

Dessert inkl. kaffe 30,-

Mineralvann 30,-

Meny for våren 2020

26. mars

Jordskokksuppe med søtpotetchips.
Pannestekt torsk med ertepure, dampede gulerøtter, baconsmør og ovnsbakte poteter.
Sjokoladekake med bringebær og salt nøttekaramell.

Limemarinerte reker med avokado og agurk.
Fylt lammestek med stekt rosenkål og bacon, glaserte gulerøtter, skysaus, fløtegratinerte poteter og tyttebærgele.
Ostekake med bringebær.

Chevice med laks, granateple, koriander og vårløk.
Helstekt oksekam med selleripure, smørdampede sukkererter, sjysaus og hasselbackpoteter og ripsgele.
Karamellpudding med krem.

6. mai

Coq au vin m/potetpure og brød.
Creme brulee.

7. mai

Tarteletter med høns og asparges.
Panert rødspette med ovnsbakte asparges, remulade og dillkokte poteter.
Ost og kjeks.

Fant du det du lette etter?

Hva forsøkte du å finne?