Skoleslutt

Gå direkte til

Har du husket på alt før sommerferien?
Snart venter sol, sjø og velfortjent sommerferie, men før det skal blant annet bøker leveres og skap og klasserom ryddes.

Fredag 19. juni er siste skoledag for skoleåret 2019-2020. Her finner du en oversikt over det du må huske på før du tar ferie.

Innlevering/utkjøp av PC

Du har rett til å beholde PC-en etter tre års skolegang dersom du har betalt avdragene i henhold til kontrakten du signerte på Vg1.

Du må henvende deg til Servicedesk IKT innen 19. juni for å installere ny versjon av Windows og Office. Skoleversjonen slutter å fungere etter 90 dager.

Går du yrkesfag og ønsker å beholde PC-en etter Vg2, må du betale tredje rate på 1.071 kroner innen 1. juni. Det kan du gjøre på ved å gå inn på linken under:

elevkontrakter.vfk.no

 

Hvis du ikke ønsker å kjøpe ut PC-en din etter Vg2, må du levere inn maskinen på Servicedesk IKT i 4. etasje innen 19. juni, eller så snart som mulig etter din siste eksamen.

Hvis du ikke leverer inn PC-en innen fristen, blir det regnet som aksept for utkjøp og du vil kreves for 1.051 kroner.

IKT - husk dette før du tar ferie

Husk på at:

  • Du må rengjøre maskinen og fjerne alle klistermerker
  • Servicedesk IKT skal godkjenne at PC-en er i god stand
  • Det ved mindre skader, som for eksempel manglende taster og rester av klistermerker, vil kreves en egenandel på 300 kroner. Egenandelen betales i resepsjonen i 1.etasje

Husk å ta backup av data du ønsker å beholde. Data kan gå tapt ved installering av ny versjon.

Spørsmål?

Alle spørsmål om privatisering eller programvare rettes til Servicedesk IKT på 33 12 33 33.

Spørsmål om overtakelse, utkjøp og innlevering rettes til Lina Mørk på 33 12 31 87, lina.mork@vtfk.no  eller i administrasjonen i 4. etasje.

Innlevering skolebøker

Aller siste frist for innlevering av skolebøker på biblioteket er 19. juni klokka 15.30. Bøker som ikke blir levert innen fristen, må erstattes.

Mer informasjon om innlevering av skolebøker. 

Tømming av skap

Alle elevskap må tømmes innen 23. juni. Dette gjelder selv om du skal fortsette på THVS neste skoleår. Du vil da få tildelt nytt skap ved skolestart høsten 2020.

Skap som ikke er tømt innen fristen, vil bli åpnet og innholdet fjernet. 

Vitnemål og kompetansebevis

Vitenemål og kompetansebevis kan hentes i resepsjonen på skolen fra 17. juni til og med 10. juli.
I perioden 13. - 31. juli vil det ikke være mulig å få vitnemål eller kompetansebevis på grunn av ferieavvikling.

Rydding av klasserom

For at klasserommene skal bli rengjort skikkelig før skolestart, er det viktig at pulter ryddes og at plakater og klistremerker fjernes fra vinduer og vegger.

Dgital avslutning Vg3 studieforberedende og Vg2 yrkesfag

På grunn av koronaepidemien,blir det annerledes avslutning i år. Det blir digital avslutning Vg3 studieforberedende og Vg2 yrkesfag. 

En videosending blir tilgjengelig på Facebook, klikk her for å komme til arrangementet, og skolens nettside onsdag 17. juni kl. 18:00. 

Les mer informasjon i denne saken.

God ferie!

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?