Velkommen til vitnemålsutdeling og avslutning for yrkesfag

Gå direkte til

Skolegangen hos THVS er snart over og det feirer vi med flotte og minneverdige markeringer.
Fjorårets markering i Bølgen var en flott avslutning på tre år ved THVS. Foto: Stine Indahl

Vg2 Yrkesfag

Det nærmer seg siste skoledag for Vg2-elevene våre, og dette ønsker skolen å markere. Vi inviterer derfor alle Vg2 yrkesfagelevene til avslutning torsdag 20. juni klokka 08.30 – 11.00.

Avslutningen starter med et felles arrangement i skolens kantine klokka 08.30. Der blir det frokostservering, kunstneriske innslag og utdeling av stipend.

Utdeling av kompetansebevis skjer på den enkelte avdeling umiddelbart etter at arrangementet i kantina er avsluttet.

− Det blir en høytidelig og fin ramme på avslutningen av 2-års skolegang for våre yrkesfagelever. Vi ønsker å gjøre litt sats på flotte elever før de fortsetter videre utdanning enten som lærling eller gjennom andre veivalg, sier studierektor Gro Einarsen. 

Vitnemålsutdeling for Vg3-elevene

Onsdag 19. juni er det vitnemålsutdeling for Vg3-elevene på studieforberedende utdanningsprogram i Bølgen kulturhus.

Vi samles for å ta avskjed etter tre år på Thor Heyerdahl videregående skole. Dette er en tradisjon vi er stolte av og som er holdt levende siden 1925!

− Det blir en flott og minneverdig markering, som betyr mye for oss som jobber på ved THVS. Jeg tror at også elevene denne kvelden vil kjenne på både vemodet og gleden over å stå på terskelen til noe nytt i sine liv, sier rektor Kjølv Eidhammer.

Alle avgangselever vil få et foreløpig vitnemål under seremonien. Vi har mange avgangselever, og ber derfor om at alle elever begrenser antall ledsagere til to personer, slik at alle får plass i salen.

Klokka 17.00 møter: 3STAØ, 3STBØ, 3STCØ, 3STDR, 3STEØ og 3STFR

Klokka 19.00 møter: 3MDA, 3AHT, 31DA, 31DB, 3MKA, 3PBYA og 3PBYB

Det er viktig at elevene møter i 2.etasje i Bølgen, senest en halv time før arrangementet starter, for oppstilling klassevis.

Hjertelig velkommen til eksamensfest i Bølgen!

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?