Hilsen fra rektor

Gå direkte til

Hjertelig velkommen til Re videregående skole.

 Re videregående skole skal være et godt sted å lære og et godt sted å være. Vi er opptatt av at alle våre elever trives, og at de gjennom det også lærer mer. Trivselsdagen og HEI-uka med samlende aktiviteter som «grip mikrofonen», turneringer og tautrekking, er blant noen av aktivitetene som går sin gang gjennom året. Re videregående skole har et svært engasjert elevråd, sammen med de ansatte er de opptatte av at på skolen ser vi hverandre, har respekt for hverandre, viser engasjement og føler trygghet. Dette er viktige verdier som bidrar til at vi har rekordlavt frafall, og at de aller fleste av våre elever fullfører og består opplæringen.

Skolen tilbyr videregående utdanning innenfor områdene studiespesialisering, idrettsfag, bygg- og anleggsteknikk og helse- og oppvekstfag. I tillegg tilbyr vi toppidrettsfaget for alle våre elever, uavhengig av hvilket utdanningsprogram eleven går på. Vi kan by på et fantastisk idrettsanlegg med mange fasiliteter: Ramneshallen, nye Revetalhallen, Vålehallen, utendørs kunstgressbane, nybygd aktivitetshall ved skolen, Meny arena (innendørs kunstgressbane), lysløype med gapahuk, spinningsal, styrkerom m.m. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser med egnet terreng for gåturer, løping, sykling og ski.

Skolens elevmasse har vokst betraktelig de siste årene, skoleåret 2018-19 ønsket vi hele 758 elever velkommen til skolen. Utbygging har derfor vært nødvendig og vi har nå et nytt og innbydende bibliotek, nye og fine klasserom klare til bruk. Vi har også tatt i bruk ny aktivitetshall. Elevtallet ved skolen har siden 2015 vært stabilt rundt 760 elever.

1 januar 2019 ble undervisningslokalene for anleggsteknikk ferdigstilt og tatt i bruk. Her fikk vi nye verksteder for maskinparken vår samt nye klasserom og garderober for anleggsteknikk. Dette er et tiltrengt løft for en meget populær linje.

Hos oss skjer det mye spennende hver eneste dag, og jeg oppfordrer dere til å klikke innom de enkelte utdanningsprogrammene for mer informasjon.

Jeg håper du finner informasjonen du trenger på vår hjemmeside, ellers vil jeg gjerne at du tar kontakt med oss.

Med ønske om et godt skoleår!

Sindre Leuschner Bjerkeseth

Rektor

Rektor

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?