Julefreden senker seg

Studierektor Hans Christian Thorbjørnsen, for anledningen i forkle og rollen som servitør, i gang med å servere årets julegrøt. Foto: Øivind Bratli
Først julegrøt, så juleferie. Siste skoledag før juleferien er «same procedure as every year» på Melsom.

Det innebærer julesanger, hilsen fra rektor og elevrådslederen og grøtservering med høyt spenningsnivå: «Hvem finner mandelen i år?»

Foran den tilstundende høytiden er rektor Roar Jenshagen alltid frempå og minner om at julen er mer enn gaver og mat. - Juletiden er en tid vi skal være sammen, og jeg vil oppfordre dere til å ta ekstra godt vare på hverandre i julen. 
Men selv om det nå er roligere dager som venter elever og ansatte, minnet rektor om at tirsdag 3. januar på nyåret er det siste semesteret i full gang igjen. - Men først skal dere vise omsorg og kose dere i julen!

Elevrådsleder Isak Moen takket lærere og medelever for et flott første semester. Han var godt fornøyd med elevrådets innsats og samarbeidet med skoleledelsen. Og avsluttet med å ønske alle en god jul og et godt nytt år.


Spenningen er utløst. Mandlene er funnet. De to som ble belønnet med hver sin marsipangris var (t.v) Silje Veronica Hedlund, 2HHLG og Emilie Bjørløw, 1STA.