Aksjonsdag for Prosjekt Peru

Barnehjemmet og skolen i Monsefù blir finansiert av pengene elevene i Norge samler inn. Foto: Prosjekt Peru
Tirsdag den 21. april holder Melsom vgs sin aksjonsdag til inntekt for Prosjekt Peru.

Den frivillige organisasjonen Prosjekt Peru driver et barnehjem og skole i Monsefù i Peru. De er avhengige av innsamlede midler og nå sliter de ekstra tungt. Koronaviruset herjer også i deres område. Der er det innført portforbud. Pengene vi samler inn nå, er ekstra lite verd på grunn av lav kronekurs, så vi ønsker å ta i et ekstra tak.

Elevene på Melsom har som mål å samle inn kr. 400,- hver denne dagen. Dette er litt mer problematisk enn ellers akkurat nå. Vi oppfordrer derfor familie, bekjente og alle andre til å være oppfinnsomme og behjelpelige, slik at det kan være mulig for ungdommene å utføre en jobb uten å bryte smitteforskriftene.

Alle de innsamlede pengene går til drift, altså det som trengs for å drive et hjem og en skole for disse barna. For eksempel lønninger til ansatte, spesialtjenester, mat, klær, medisiner, tannpleiehelse, utstyr på skolen og bøker.

I tillegg til Melsom vgs, holder Re vgs, Holmestrand vgs, Thor Heyerdahl vgs og Voss vgs en årlig innsamlingsaksjon til dette prosjektet.

Lenke til informasjonsbrev.

Vipps til Prosjekt Peru

Her kan du vippse penger til Melsom sin innsamlingskonto for Prosjekt Peru!
#126645