Om Kompetansebyggeren Vestfold

Gå direkte til

Kompetansebyggeren Vestfold ble etablert som egen virksomhet i Vestfold fylkeskommune fra 1.januar 2016.
   

Organisering og visjon

Kompetansebyggeren Vestfold (KBV) ble etablert 1.januar 2014 og er en sammenslåing av tidligere Kompetansebyggeren Tønsberg Ressurs og Kompetansesenteret ved Sandefjord vgs. KBV ble en egen virksomhet i Vestfold fylkeskommune 1.januar 2016. Med sine til sammen over 60 ansatte er KBV en betydelig voksenopplæringsaktør i Vestfold. Vår visjon er «VEKST FOR VOKSNE!».

 

Samfunnsoppdraget                    

Kompetansebyggeren Vestfold skal bidra til å heve kompetansen i Vestfoldsamfunnet, og med undervisning i både Sandefjord og Tønsberg dekkes store deler av fylket. Målet er å drive kvalitativ god opplæring, best mulig tilpasset voksne, fortrinnsvis innenfor videregående skoles nivå. Det betyr utdanning innenfor en rekke områder, som fører frem til fagutdannelse, autorisasjon eller studiekompetanse.
I tillegg vil KBV tilby ulike type kurs som både arbeidstakere og arbeidsgivere vil ha god nytte av i sitt daglige virke.

                                         

 

Våre løfter til deg 

Kompetansebyggeren Vestfold lover at du får et riktig og tilpasset utdanningsløp, at du blir ivaretatt som person og deltaker og blir en del av vårt gode voksenopplæringsmiljø. Du vil bli møtt av ansatte som verdsetter høy kvalitet på tjenestene som utføres. Med disse løftene vil alle i KBV gjøre sitt aller beste for å hjelpe deg å finne det beste opplæringsløpet tilpasset dine ønsker og behov.

Lokalisering

 

Paviljongen i Krokemoveien 2-4, Sandefjord.

 

I Sandefjord disponerer KBV egne lokaler i Krokemoveien 2-4. Her holder vi til i trivelige Paviljongen, som ble pusset opp og innredet etter våre behov i 2015. Paviljongen finner du syd på området til Sandefjord videregående skole. Nærmeste parkering er vest for skolen.

 

Kompetansebyggeren Vestfold har i samarbeid med Larvik kommune også undervisning for helsefagarbeidere ved sykehjemmet i Stavern.

 

 

I Tønsberg disponerer KBV ca 4000 kvm i eget
bygg med adresse Nordbyen 40. Disse lokalene
ble pusset opp våren 2016, før KBV flyttet inn
sommeren 2016.

 

Nordbyen 40, Tønsberg.

Vi er meget godt fornøyd med våre nye lokaler, som har bidratt til økt fleksibilitet, flere grupperom for elever, stillerom for elever, sosiale soner for elever, egen kantine for både elever og ansatte, en særdeles flott beliggenhet rett ved sjøen og innseilingen til Tønsberg og med god tilgang til parkeringsplasser for våre deltakere og ansatte.

Finn frem

Google maps - kjørebeskrivelse

 

 

Ta gjerne kontakt med oss!

Telefon: 33309300

e-post: post@kompetansebyggeren.no 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?