Bibliotek

På Horten videregående skole er biblioteket et viktig knutepunkt i forhold til læring. I tillegg er dette stedet hvor du kan koble av litt med å lese aviser, bøker, tidsskrifter og tegneserier.

På biblioteket finner du blant annet bøker, filmer, aviser, tidsskrifter og tegneserier. Har du egne forslag til innkjøp, bøker du savner, filmer du vil se? Ikke nøl med å gi oss beskjed. I tillegg finner du verktøy du trenger for å løse skoleoppgaver og kunne presentere dem på en spennende måte.

Her finner du lenker til nettressurser som biblioteket tilbyr slik som bok- og filmsamlingen vår på nett (Mikromarc), avisartikler (Atekst), tidsskrifter og aviser (Pressreader) og engelske leksikonartikler (World Book). Atekst, Pressreader og World Book er betalingstjenester som kun fungerer på skolens nettverk. Hjemme trengs det brukernavn og passord til Atekst og World Book som kan skaffes på biblioteket.

Vi på biblioteket ønsker å gi faglig hjelp og støtte i undervisning, samt å skape et godt miljø også utenfor klasserommet.

Kontakt oss

Bibliotekar Oxana Qvam
Send epost
Tlf. 330 79 024

Bibliotekar Ingunn Elise Hellingsrud
Send epost
Tlf. 330 79 049

Bibliotekar Aud Harriet Eriksen
Send epost
Tlf. 330 79 014

Pedagogisk veileder Sissel Andreassen
Send epost
Tlf. 330 79 058