Lytt til tekst
SØK MENY

Vestfold Toppidrett

Gå direkte til

Vestfold Toppidrett er et satsingsprosjekt drevet av fylkeskommunen og idrettskretsen, hvor formålet er å bidra til flere OL- og VM-deltakere fra Vestfold

Idrettsutøverne i Vestfold Toppidrett får et bredt idrettsfaglig, kulturelt og sosialt tilbud, som et supplement til deres eksisterende klubb- og trenerrelasjoner. Tilbudet ble etablert i 2003, og blant utøverne som tidligere har vært med finner vi OL- og VM-medaljevinnere som roer Kjetil Borch og håndballspiller Nora Mørch.

Idrettsfaglig tilbud og kulturprogram

Utøverne får kompetanse og veiledning innenfor områder som trening, kosthold, mental trening, studier og toppidrett, kostnadsfritt tilbud om fysioterapi, testing m.m, samt reisestipend til trening og konkurranser. Det arrangeres to årlige samlinger, hvor av en med overnatting.

Gjennom Vestfold Toppidrett får utøverne også et eget kulturprogram, hvor de får møte profesjonelle kunstnere som utfordrer de til å presse grenser på en annerledes måte enn i idretten sin. 

Hvem kan bli med i Vestfold Toppidrett?

Utøvere som holder et høyt nasjonalt nivå i sin idrett, og som har de holdninger og målsettinger som skal til for å nå et internasjonalt nivå, inkludert paralympiske idretter, kan tas opp i Vestfold Toppidrett. I tillegg må følgende kriterier oppfylles:

– Utøverne må være mellom 15 og 19 år i opptaksåret
– Utøverne må representere et idrettslag tilsluttet Vestfold idrettskrets

Det er årlig opptak, og utøverne søker selv via vestfoldtoppidrett.no - søkefristen er 1. juni. Stallåret følger skoleåret. Utøvere kan være med i Vestfold Toppidrett over flere år, men må søke om fornyelse av sin plass. 

Følg Vestfold Toppidrett på Facebook her

 

 

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?