Lytt til tekst
SØK MENY

Fond idrettsarrangement- og anlegg

Gå direkte til

Vestfold fylkeskommune ønsker med denne årlige tilskuddsordningen å legge til rette for en aktiv og attraktiv region, til glede og nytte for Vestfolds befolkning.

I 2015 vedtok fylkestinget å opprette et fond på 1 million kroner til idrettsanlegg- og arrangementer med regional betydning. For 2017 har fylkestinget forsterket fondet med ytterligere 1 million kroner, slik at søknadspotten nå er på totalt 2 millioner kroner.

Fondet skal bidra til at det blir arrangert flere nye og større idrettsarrangementer i Vestfold, og til etablering av nye idrettsanlegg som kan understøtte disse arrangementene og idrettsaktivitet for alle. Det er et mål at tilskuddsordningen skal bidra til forutsigbarhet i planleggingsfasen for aktørene, og til likebehandling av de ulike prosjektene.

Hvem kan søke?

Kommuner, idrettslag og organisasjoner i Vestfold.


Når er søknadsfrist?

15. mars og 15. september 

Hva kan det søkes om?

I henhold til retningslinjene kan det søkes midler til forprosjekt til utbyggingsplan av nye idrettsanlegg, og om tilskudd til utgifter som er knyttet til planlegging, prosjektering og gjennomføring av idrettsarrangement med regional betydning.

Retningslinjer og informasjon

Retningslinjer for søknad om fylkeskommunale midler til idrettsanlegg

Retningslinjer for søknad om fylkeskommunale midler til idrettsarrangement

Kontakt

Rasmus Holst Mjaugeto

Rådgiver idrett 

Send e-post

Tlf: 920 47 065

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?