Lytt til tekst
SØK MENY

Jobb i Vestfold fylkeskommune

Bli med å utvikle fylket vårt! Vi søker engasjerte og motiverte medarbeidere som kan bidra til gode tjenester, godt arbeidsmiljø og videreutvikling av organisasjonen.

LEDIGE STILLINGER

Ledige stillinger - nye Vestfold og Telemark fylkeskommune

Søknad på stilling skal leveres elektronisk. Vi innførte ny rekrutteringsløsning januar 2019. Selv om du har søkt stilling hos oss tidligere, må du registrere cv på nytt. Neste gang du søker stilling hos oss, hos Telemark fylkeskommune eller hos nye Vestfold og Telemark fylkeskommune kan denne cv'en gjenbrukes.

Om fylkeskommunen

Vi har 2200 dyktige medarbeidere innen bla videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, samferdsel, samfunnsutvikling og arealplanlegging. Fom 2020 danner Vestfold og Telemark en ny fylkeskommune. Da blir vi ca 3800 ansatte.

Et utviklende arbeidsmiljø preget av spennende oppgaver, faglig dyktige kollegaer, konkurransedyktige arbeidsvilkår og gode pensjons- og forsikringsordninger, er noe av det vi kan tilby. Nyansatte er en viktig ressurs for oss, og nye medarbeidere skal  oppleve seg inkludert i fellesskapet på arbeidsplassen.

Velkommen som søker til våre ledige stillinger!

Bilde av ansatte

Visjon

Sammen om Vestfolds framtid

Verdier

Åpen
Modig
Rettferdig
Profesjonell