Lytt til tekst
SØK MENY

Ung i Vestfold 2019 – Kunsten å ta grep i eget liv

Foto: Marius Ulozas
Hvert år arrangerer Vestfold fylkeselevråd konferansen Ung i Vestfold. I år vil konferansen handle om motivasjon, valg og overganger – og har fått tittelen Kunsten å ta grep i eget liv

Målet er blant annet at deltakerne skal få verktøy som er nyttige for å takle hverdagen, både hjemme og på skolen.

I tillegg til at Vestfold fylkeselevråd er opptatt av at konferansen skal være en møteplass der eleven er satt i fokus, ønsker de også at konferansen skal gi alle muligheten til å bli hørt. Dette er en mulighet til å kunne bidra til å forbedre skolehverdagen for alle elever.

– En viktig og god arena

Sverre HøifødtUtdanningsdirektør Lisbeth Eek Svensson er veldig fornøyd med den jobben som Vestfold fylkeselevråd gjør.

– Fylkeselevrådet er en viktig og god arena for å sikre medvirkning.Erfaringene fra tidligere års Ung i Vestfold-konferanser er at vi får ideèr, tanker og forslag til det viktige arbeidet for å sikre et godt læringsmiljø for alle. Det er ungdommen som er ekspertene her, så vi må lytte godt til det de har å si oss, sier Eek Svensson. 

Vestfold Fylkeselevråd ser den store verdien av god kommunikasjon mellom elevene og skolens ansatte.

Konferansen er for alle som vil være med å bidra med gode løsninger knyttet til skolen. Velkommen til Hotell Klubben i Tønsberg den 26. november!

Kamera: Gabriel Enany, Marcus R Isachsen. Klipp: Marcus R Isachsen. Medvirkende: Sophie Zahl, Lucas Parra-vallejo, Gabriel Enany, Marcus R Isachsen. Musikk: 2099 – Cults

Se video på Facebook

 

Påmelding til Ung i Vestfold 2019

Frist for påmelding: 20. november