Lytt til tekst
SØK MENY

Trine Orten Groven ny tannhelsedirektør

Trine Orten Groven
Trine Orten Groven tiltrer som ny tannhelsedirektør ved årsskifte

Trine Orten Groven er i dag assisterende direktør i tannhelsesektoren i Vestfold fylkeskommune, og har tidligere jobbet som overtannlege og virksomhetsleder ved i Midtre Vestfold tannhelsedistrikt. Hun kom fra stilling som seniorrådgiver i avdeling omsorg og tannhelse i Helsedirektoratet da hun startet i Vestfold fylkeskommune i februar 2010.

- Mine medarbeidere i tannhelsesektoren er en flott gjeng med dyktige og engasjerte fagfolk som har en god tilnærming til samfunnsoppdraget, og jeg gleder meg til å jobbe videre sammen med dem, forteller Orten Groven.

Stillingen som tannhelsedirektør er midlertidig frem til 2020 i påvente av regionreformen og sammenslåingen med Telemark.

- Det blir spesielt spennende å bidra inn i sammenslåingsprosessen med Telemark fylkeskommune. Jeg er opptatt av at vi må videreføre det vi er spesielt gode på i Vestfold, blant annet det å se hele pasienten, og å samarbeide med andre viktige tjenesteytere rundt pasientene våre, sier Orten Groven.

Hun understreker at arbeidet med å være godt faglig oppdatert, jobbe forebyggende og å være en aktiv bidragsyter i folkehelsearbeidet også er viktige elementer som skal videreføres.

Trine Orten Groven er gift, har fire barn og bor på Nøtterøy. Hun har Odontologisk embetseksamen i 2000, master i offentlig administrasjon og ledelse fra 2006 med hovedvekt på endringsledelse.