Lytt til tekst
SØK MENY

Samler Vestfoldbibliotekene

Ny felles nettside

I dag lanserer Vestfoldbibliotekene ny felles nettside. Den nye siden vestfoldbibliotekene.no skal gjøre bibliotekene i fylket mer synlig, markedsføre tjenester og tilbud og gi god informasjon om bibliotekene.

– Stor milepæl for vestfoldbibliotekene

Torsdag ettermiddag var biblioteksjefene, leverandør Inbusiness og prosjektgruppen samlet på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek for lansering av siden.

– Felles nettsted markerer en stor milepæl for Vestfoldbibliotekene: Nettstedet gir en unik oversikt over hva bibliotekene i Vestfold faktisk tilbyr, og det får man til når man samarbeider, sier fylkesbiblioteksjef Unni Wenche Minsås.

Digitaltjenestene til folkebibliotekene er med dette samlet og satt i system. Arbeidet med felles nettsider for Vestfoldbibliotekene er forankret i Bibliotekplan Vestfold 2015 – 2018.

– Denne siden vil gi all informasjon om folkebibliotekene i Vestfold samlet på ett sted, sier Vigdis G. Jakobsen, prosjektleder for ny nettside.

Den nye nettsiden, vestfoldbibliotekene.no, vil gi felles inngang til alle folkebibliotekene i Vestfold og gjøre det enklere for brukere av bibliotekene å bruke tjenestene. Vestfoldbibliotekene er et samarbeid mellom alle folkebibliotekene i Vestfold. Siden 2010 har de samarbeidet om felles markedsføring og synliggjøring.