Lytt til tekst
SØK MENY

Ny utdanningsdirektør i VFK

Lisbeth Eek Svensson i ny jobb

Torsdag 1. juni er Lisbeth Eek Svensson på plass som utdanningsdirektør i Vestfold fylkeskommune (VFK). – Jeg gleder meg til å ta fatt på oppdraget sammen med 1800 dyktige medarbeidere og ledere, sier Lisbeth Eek Svensson til vfk.no.

Muligheter for alle

Fylkeskommunen har ansvar for videregående opplæring i skole og bedrift. VFK eier og driver ti videregående skoler, Kompetansebyggeren Vestfold, Skolen for sosiale og medisinske institusjoner, Oppfølgings- og pp-tjenesten, Karrieresenteret, Skiringssal folkehøyskole og Fagskolen i Vestfold.

Den nye utdanningsdirektøren ser fram til å vise retning for det som skal prege god opplæring i Vestfold. Muligheter for alle og vekst for den enkelte er utdanningssektorens visjon. – Vi i utdanningssektoren skal jobbe sammen om denne visjonen, sier Eek Svensson. – Sammen skal vi forberede våre ungdommer og aktivt læringssøkende voksne på et samfunn preget av stadig større kompleksitet, mer mangfold, raskere endringstakt. Og dette må vi gjøre sammen med alle gode krefter i Vestfold-samfunnet.

Stabsdirektør og rektor

Lisbeth Eek Svensson har vært stabsdirektør samme sted siden 2012. Fra 2001 til 2011 var hun rektor ved Horten videregående skole.

Emneord: Utdanning