Lytt til tekst
SØK MENY

Ny tannklinikk i Vestfold

I dag åpnet ny tannklinikk i Horten. Foto: VFK
Mandag 15. juli åpnet Lystlunden tannklinikk på nye Horten videregående skole. Den tidligere tannklinikken i Horten, Sentrum tannklinikk er dermed stengt.

– Den nye tannklinikken har helt nye lokaler med fantastisk utsikt. Lystlunden tannklinikk er også spesiell fordi det er første gang fylkeskommunen selv bygger egen tannklinikk, sier tannhelsedirektør i Vestfold fylkeskommune, Trine Orten Groven.

Tannklinikken er nå åpnet for pasienter, og tilbyr helt nye lokaler, nytt utstyr og flott utsikt.

– Det er fint at det er Vestfold fylkeskommune som eier bygget. Det blir en helt annerledes drift enn på andre tannklinikker. Man kan benytte seg av ressurser på en helt annen måte som for eksempel bistand fra skolens IT og driftsavdeling. Det er lettere å få hjelp. Responstiden blir mye kortere og driften mye smidigere, sier klinikksjef ved Lystlunden tannklinikk, Jie Yuan Wu.

Her er åpningstider for tannklinikkene i Vestfold i sommer.

Kortreist for elevene

Gamle Sentrum tannklinikk er slitt og gammelt. Det er et oppussingsprosjekt som må til for å kunne tilby de samme tjenestene dersom vi måtte ha blitt der.

– Nå er det ingen unnskyldning for ungdommen å ikke ta turen på tannklinikken. Tilbudet til de er nå bedre, lett tilgjengelig og null reisetid, sier klinikksjefen.

I Horten og behov for øyeblikkelig tannsjekk?
Adresse: Strandpromenaden 35, 3183 Horten
Tlf.: 33 02 01 50

Bilder fra klinikken