Lytt til tekst
SØK MENY

Ny rektor på Greveskogen

Dette er den nye rektoren på Greveskogen videregående skole, Cecilie Langklep Bjørnøy. Foto: VFK / Marita Nilsen
Cecilie Langklep Bjørnøy (45) er i dag ansatt som Greveskogens nye rektor, og hun tiltrer stillingen 1. januar 2019.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med elever og ansatte ved Greveskogen og fortsette den viktige jobben med å utvikle skolen videre. Greveskogen er en sentral og viktig skole i Tønsbergområdet og representerer et mangfold av utdanningstilbud og elevgrupper. Skolens visjon om å gi gode opplevelser og kunnskap for livet er fremtidsrettet og ivaretar fokuset på livsmestring og læringsutvikling, som det jobbes mye med i Vestfold fylkeskommune. For meg fremstår Greveskogen som en spennende skole og jeg ser virkelig fram til å starte opp i januar, forteller den nye rektoren.

Rektor fra til Re til Greveskogen

Bjørnøy kommer fra stillingen som rektor på Re videregående skole, en stilling hun har hatt siden 2011. Hun har bakgrunn fra læreryrket, var Vestfolds første elev- og lærlingeombud, og har jobbet som rådgiver i utdanningsavdelingen med ansvar for blant annet spesialundervisning. I tillegg til pedagogisk utdanning har Bjørnøy gjennomført rektorskolen i regi av BI.

Utdanningsdirektør i Vestfold fylkeskommune, Lisbeth Eek Svensson, ser fram til at den nye rektoren på Greveskogen videregående skole kommer på plass fra januar 2019.

– Sammen med resten av de ansatte skal hun som pedagogisk leder bidra til skolens videre utvikling, sier Eek Svensson.