Lytt til tekst
SØK MENY

Ny rektor ansatt på Holmestrand videregående skole

Holmestrand videregående skole har fått ny rektor - Camilla Reidunsdatter Andreassen. Foto: Dag G. Nordsveen
Camilla Reidunsdatter Andreassen (45) er ansatt som rektor ved Holmestrand videregående skole. Hun kommer fra stillingen som studierektor på Re videregående skole.

Andreassen har vært ansatt som studierektor på Re videregående skole siden januar 2009. Før dette, kom hun fra stilling som avdelingssykepleier på Sykehuset i Vestfold.

- Jeg er godt fornøyd med resultatet av rekrutteringsprosessen for rektorstillingen, og ser frem til å inkludere Andressen i vårt felles rektorkollegium. Sammen med dere skal hun som pedagogisk leder bidra til skolens videre utvikling. Å legge til rette for elevenes læring og utvikling, er en viktig del av dette arbeidet, sier utdanningsdirektør Lisbeth Eek Svensson i Vestfold fylkeskommune.

I tillegg til sykepleierutdanning med cand.mag.-grad i sykepleievitenskap og praktisk pedagogisk utdanning, har Camilla Reidunsdatter Andreassen fullført rektorskolen på BI, pedagogisk veiledning på Høyskolen i Vestfold og er i ferd med å fullføre en mastergrad i skoleledelse.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med elever og ansatte ved Holmestrand videregående skole. Målet vil være å videreføre den positive utviklingen skolen har hatt i forhold til fullført og bestått og jobbe for at elever og ansatte skal trives og være i utvikling, sier Andreassen.

Tidspunktet for tiltredelse blir så snart som mulig, men er foreløpig ikke endelig avklart.