Lytt til tekst
SØK MENY

Nominer din kandidat til trafikksikkerhetsprisen!

Gå direkte til

Vet du om enkeltpersoner, lag eller organisasjoner som har gjort en ekstra innsats for trafikksikkerheten? Nå er det tid for å nominere kandidater til trafikksikkerhetsprisen.
Leder av hovedutvalget for samferdsel og areal og fylkets trafikksikkerhetsutvalg, Hans Hilding Hønsvall (KrF), delte ut trafikksikkerhetsprisen 2017 til Svarstad idrettslag

Hvert år deler fylkets trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i Vestfold ut en pris til enkeltpersoner eller lag/organisasjon som har utmerket seg i trafikksikkerhetsarbeidet i løpet av året.

I fjor vant Svarstad IL trafikksikkerhetsprisen for fordi idrettslaget tok tak i den viktige hverdagssikkerheten og hadde fokus på barn og unges sikkerhet på vei til og fra trening.

Hvem mener du fortjener prisen for 2018?

Hvem mener du gjorde en ekstra innsats for trafikksikkerheten i fjor? Send inn ditt forslag til kandidater for 2018 innen fredag 15. februar. Alle kan nominere kandidater til prisen.

Send din skriftlige nominasjon med begrunnelse på e-post til henriettea1@vfk.no eller per post til følgende adresse:

FTU-sekretariatet i Vestfold

Vestfold Fylkeskommune

Postboks 2163

3103 TØNSBERG

Prisen er på 5000 kroner samt et kunstverk av en lokal kunstner.

Les mer om trafikksikkerhetsprisen. 

Disse har mottatt trafikksikkerhetsprisen tidligere:

1993: Runar Larsen, for arbeidet med «Ikke tøft å være død»

1994: Gaute Amundsen, politie

1995: Befalsskolen for Marinen (BSMA)

1996: Kampen for livet, sykepleiernes kampanje for videregående skole i regi av Trygg Trafikk.

1997: Terje Olsen, politiet

1998: Biskop Sigurd Osberg

2000: Berg skole

2001: Bjørn Krøger, for arbeidet med bevisstgjøring rundt bilbelte og airbag

2002: Mette Magnussen, Trygg Trafikk

2003: Catho Pettersbakken, for arbeidet med «Ikke tøft å være død»

2004: Grethe Horntvedt og Vivian Sternefalk, for frivillig arbeid med å følge skolebarn til Herstad skole

2005: Karl Anders Bråten, for hans utrettelige innsats i arrangementet «Lys til ettertanke» år etter år samt engasjement og iherdighet i trafikksikkerhet generelt.

2007: Helge Strand Bjerke, rektor på Brattås skole, for hans vesentlige bidrag til å øke trafikksikkerheten ved Brattås skole og for hans utrettelige innsats som pådriver for trafikksikkerhet i lokalmiljøet.

2008: Virik skole, for elevprosjektet «Bruk hodet, bruk beina»

2009: NAF avd. Tønsberg og omegn, for aktivitet og bidrag i trafikksikkerhetsarbeidet langt ut over det man kan forvente av en bilorganisasjon.

2010: Andrè Beck Røed, for hans (forelder) flotte innsats og viktige rolle som bussvakt i forbindelse med at alle barna på Åsgården skole måtte busses til nye lokaler på Klokkeråsen da skolen deres brant ned.

2011: Torstrand skoles FAU. I mange år har Torstrand skoles FAU utmerket seg og gjort en kjempeinnsats for at elevene skal få en så sikker og trygg skolevei som mulig.

2013: Egil Amundsen og Gunnar Martin Hegg, for sitt arbeid gjennom mange år for en gang- og sykkelveg langs riksveg 32 i Hof kommune.

2014: Norsk Folkehjelp, representert ved Ronny Frantzen, for sitt engasjement i forhold til aksjonen «Lys til ettertanke».

2015: Bokemoa skole, Stokke, for sitt målbevisste arbeid skole og kommune har hatt i forhold til kriteriene for å bli «Trafikksikker skole».

2016: 3. Nøtterøy speidergruppe, for sitt arbeide med å utvikle en reisepolicy i forbindelse med Nøtterøy kommunes trafikksikkerhetskampanje «Verdifull transport».

2017: Svarstad Idrettslag, for sittfokus på barn og unges sikkerhet på vei til og fra trening

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?