Lytt til tekst
SØK MENY

Kåret til Årets Nettlærer 2017

Marius Vøllestad mottar prisen Årets Nettlærer 2017
Hvert år gjør Fleksibel utdanning Norge stas på en nettlærer. Blant mange dyktige lærere ble Marius Vøllestad ved Nettskolen Vestfold valgt ut i år. Marius jobber i videregående skole, virtuelt i Vestfold og fysisk i Telemark.

– Marius er en sjeldent god lærer som behersker undervisning i et virtuelt klasserom i sanntid på en svært god måte. Det er en krevende innovativ undervisning hvor han har elever fra hele landet som kobler seg opp til hans klasserom til faste tider hver uke. Hvert år ligger hans elever over landsgjennomsnittet på eksamen, sier daglig leder Kjetil Idås i Nettskolen Vestfold Kjetil Idås.

Som nettlærer i spansk III bruker Marius Vøllestad omvendt undervisning. Han har laget en serie e-leksjoner på video, som elevene får bruke i stedet for den tradisjonelle læreboka. Så møtes de i det virtuelle klasserommet, der de øver muntlig spansk sammen, gjør gruppeoppgaver og får veiledning.

Prisen ble delt ut i forbindelse med lærings- og teknologikonferansen FuNKon17, på Høyskolen Kristiania i Prinsens gate i Oslo, 22. november.

Om Nettskolen Vestfold

Nettskolen Vestfold er et fylkeskommunalt initiativ. Formålet er å tilby opplæring som sikrer at elevene i Vestfold har et bredt fagtilbud av høy pedagogisk kvalitet.

Undervisningen skal i tillegg gi deg som elev en fleksibel opplæringssituasjon uavhengig av skoletilhørighet.

Les mer om Nettskolen Vestfold