Lytt til tekst
SØK MENY

HandyHelp vant pris for beste markedsføring

HandyHelp: Vinnerne av prisen for beste markedsføring er (fra venstre) Hanmah Lee, Pia Jordan, Julie Gabrielli, Sandra F. Mohseni og Andrea Mehus. Foto: VFK
Årets fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter ble i dag avholdt. Ungt Entreprenørskap Vestfold delte ut priser for beste logo, markedsføring, reklamefilm og forretningside for de åtte nye bedriftsideene.

Viktig for næringslivet

På en dag med heder og ære til de som har jobbet beinhardt med ungdomsbedriftene, åpner fylkesordfører Rune Hogsnes (H) med å fortelle hvor viktig arbeidet de gjør er for næringslivet.

– Ungdomsbedrifter er utrolig viktig, både for dere selv, men også svært viktig for samfunnet. Dere får et innblikk i næringslivet som jeg vet næringslivet setter pris på. Samtidig som at dere opparbeider en forståelse av hvordan ledere og eiere av bedrifter tenker. Vi er overbevist om at samfunnet vil sette pris på dere.


Som gründer selv, forteller fylkesordføreren om hva han synes var mest moro da han var med i en ungdomsbedrift som tjuetoåring.


– Det som var mest artig var hele prosessen med planlegging, men også den første kontrakten og den første ansettelsen. Det er viktig å sette seg milepæler, slik at man kan feire underveis mens bedriften vokser, oppfordrer Hogsnes.

«HandyHelp» som beste markedsføring


Tina Svendsen-Hammer jobber i utdanningsavdelingen i Vestfold fylkeskommune og deler ut prisen for beste markedsføring.


– Bedriften har en tydelig definert målgruppe som de selv har gjort seg kjent med. Ved hjelp av denne kjennskapen og utforsking om ulike kanaler har de gjort kloke valg av virkemidler og kommunikasjonskanaler, distribusjon og samarbeidspartnere. Gruppen har også et bevisst forhold til merkevarebygging, begrunner Svendsen-Hammer om førsteplassen.


Ut av åtte ungdomsbedrifter gikk førsteplassen til «HandyHelp».


– Vi brenner for at mennesker skal klare seg selv i mest mulig grad og gjennom det har vi utviklet et selvhjelpsprodukt som skal hjelpe revmatikere og andre med leddplager til å gjennomføre en enkel og smertefri hårvask, sier Julie Gabrielli.


Som én av de fem gründerne fra Nøtterøy Videregående skole er de fornøyde med førsteplassen de ble utdelt på fylkestingssalen i Vestfold fylkeskommune.


– Tanken bak er at når vi vasker håret bruker man hendene for å massere såpen godt inn. For mennesker med revmatisme og leddplager kan dette være svært smertefullt og ubehagelig, og hansken vil derfor hjelpe. Hansken vår har silikonknotter som vil gjøre jobben for deg med leddvansker, sier Julie Gabrielli.


Hvordan kom dere opp med ideen?


– Vi kom opp med idéen fordi vi har vært i praksis innen helse og oppvekst. Det å oppleve at man ikke mestrer enkle og hverdagslige ting, går utover selvtilliten og det å følge seg verdig. Vi ønsker at flere eldre skal føle mestring i hverdagen gjennom et så enkelt produkt som «HandyHelp», sier Julie Gabrielli.

Beste logo

Prisutdeler

Svein Kristiansen Inntaksleder for videregående skole

1.plass

You First UB, Færder VGS

2.plass

Roofie Rescue UB, Thor Heyerdahl VGS

Beste Markedsføring

Prisutdeler

Tina Svendsen-Hammer

Rådgiver Utdanningsavdeligen

1.plass

HandyHelp UB, Nøtterøy VGS

2.plass

 Jafu UB, Thor Heyerdahl VGS

Beste reklamefilm

Prisutdeler

Rune Hogsnes
Fylkesordfører

1.plass

Fraværskortet UB, Greveskogen VGS

2.plass

Divid UB, Færder VGS

Beste forretningsplan

Prisutdeler

Merete Østerud

Daglig leder START i Vestfold

1.plass

Reelys UB, Sandefjord VGS

2.plass

CordGuad UB, Thor Heyerdahl VGS