Lytt til tekst
SØK MENY

God oppslutning for Litteraturuka 2016

Evaluering av fjorårets festival

Litteraturuka i Vestfolds samarbeidspartnere har gjort en evaluering av årets festival og snittbesøket per arrangement har hatt en økning på rundt 19 personer i forhold til i fjor.

Fulle hus

Mange arrangementer hadde fullt hus, blant annet på Vis meg versa med Øystein Sunde og Jan Erik Vold på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek, Krigen mot kvinnekroppen med Marta Breen på Larvik bibliotek og Tore Renberg på Hof bibliotek. I tillegg hadde Detektimen for hele familien med Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes på Sandefjord bibliotek stappfullt hus og vel så det. Kultur på dørstokken

Fjorårets Litteraturuke arrangerte 60 arrangementer på 35 forskjellige steder i fylket og innbyggerne i Vestfold fikk levert betydningsfull kultur omtrent på dørstokken. I år var det også mange arrangementer på de videregående skolene rundt om i fylket i tillegg til på Høgskolen i Sør-Øst Norge, Bakkenteigen.

Alle 14 kommunene i fylket vårt har hatt minst ett arrangement hver og festivalen har opparbeidet seg et lojalt publikum. Snittbesøket per arrangement ligger på 100 personer og er som sagt en økning på 19 i forhold til 2015.

I år fyller Litteraturuka i Vestfold 20 år og det er bare til å glede seg!

Emneord: Kultur