Lytt til tekst
SØK MENY

Selger skolebygg for 60 millioner kroner

Skippergata 6 i Horten er i dag én av de to lokasjonene til Horten videregående skole. Foto: Eiendomsmegler 1
Fylkestinget vedtok i dag å selge Skippergata 6, bygget som huser deler av Horten videregående skole. Den nye eieren har intensjoner om å bidra til ny næringsetablering i Horten sentrum.

 - Det er svært gledelig at vi har mottatt et bud på Skippergata 6 fra en kjøper som har intensjoner om å bidra til videre utvikling av Horten sentrum. Etablering av bolig og arbeidsplasser sentralt i Vestfold-byene er viktig for å gjøre dem attraktive, så dette er veldig positivt for Horten, sier fylkesordfører Rune Hogsnes.

Budet på eiendommen er på 60 millioner kroner, og aktuell kjøper er WA Gruppen AS, en ny sammenslutning av regionale eiendomsutviklere.

Fylkestinget behandlet salget i dagens møte, og et enstemmig fylkesting gikk inn for å selge eiendommen Skippergata 6 som beskrevet i saken.

Horten videregående skole holder i dag til i Skippergata 6, og eiendommen selges i forbindelse med at fylkeskommunen bygger en helt ny skole ved Lystlunden. Skippergata 6 ble annonsert for salg i februar, med forbehold om fylkestingets godkjenning.

Emneord: Utdanning