Lytt til tekst
SØK MENY

Biogasskonferansen til Norge

Skandinavias Biogasskonferanse 2018 i Fredrikstad.
25. – 26. april vil rundt 400 deltakere delta på Skandinavias Biogasskonferanse 2018 i Fredrikstad. Dette er første gang konferansen arrangeres på norsk jord.

Konferansen arrangeres blant annet av Biogass Oslofjord, som er et nettverk av fylkeskommunene Vestfold, Akershus, Telemark, Østfold og Buskerud samt Oslo kommune. De andre aktørene er Biogas2020 og Oreec.

Det er fremdeles ledige plasser, og konferansen er åpen for alle.

Ifølge programmet går deltakerene to meget interessante dager i møte fylt med foredrag, utstillere, matchmaking, studieturer, festmiddag, interessante workshops og masse muligheter for networking med aktører fra hele biogassens verdikjede.

Dette blir den tredje konferansen i regi av Interreg-prosjektet Biogas2020, hvor vi håper på å kunne leve opp til de ytterst suksessfulle konferansene i Trollhättan i oktober 2016 og i Skive i november 2017. Konferansen arrangeres av Biogass Oslofjord og Vestfold fylkeskommune som en del av det Interreg finansierte prosjektet Biogas2020.

25. april vil konferansen bli oppdelt i 3 spor, hvor det vil komme mer enn 30 foredragsholdere og fortelle om deres erfaringer og gi inspirasjon til forskjellige nye aspekter i biogassens verdikjede.

Konferansen har utviklet seg til å bli «det stedet» hvor bransjen treffes. Her deltar det aktører fra Norge, Sverige og Danmark, men vi har også hatt deltakere fra Portugal og Øst-Europa. Skandinavias Biogasskonferanse 2018 vil fokusere på transport, nye markeder og sirkulær økonomi.

 

Politisk paneldebat

Under Skandinavias Biogasskonferanse 2018 vil det bli avholdt en politisk paneldebatt. Her vil regionale og nasjonale politikere delta for å diskutere biogassens rolle som et klimavennlig drivstoff i Skandinavia.

 

Stor utstillingsmesse

I Fredrikstad vil det være en stor utstillingsmesse. Her kan du som utstiller vise frem dine nyeste produkter til biogassektoren og møte potensielle kunder blant de 300-400 deltakerne, som vil besøke konferansen. Utstillingen vil være åpen fra 8.00 – 17.00 den 25. april.

Ustillingsmessen i Fredrikstad vil bestå av mer enn 20 stands og både store og små kjøretøy utendørs. Ønske er å vise frem bredden av mulighetene som allerede finnes ved bruk av biogass.

26. april vil formiddagen gå med til studiebesøk og workshops. Her kan deltakerne besøke blant annet Borregaard, Frevar og NIBIO/NMBU, eller bli med på workshops rundt temaene biogassteknologi, anlegg og kommunikasjon.

Er du interessert i sirkulær økonomi? Markedet for biogass i Skandinavia? Bruk av biogass til transport? Utvide din kundeportefølje? Da bør du kapre en av de gjenværende plassene på Skandinavias Biogasskonferanse 2018.

 

Meld deg på her.