Lytt til tekst
SØK MENY

Ny idrettshall på 2700 kvadratmeter

Dette er den nye idrettshallen på Sandefjord videregående skole. Foto: G. Nese
Sandefjord videregående skole har fått en splitter ny idrettshall på 2700 kvadratmeter. Vestfold fylkeskommune arrangerte i dag offisiell åpning for den nye hallen i Sandefjord.

– Gratulerer med det nye idrettsanlegget på Sandefjord videregående skole. Flere aktører har vært i sving for å få til et så stort bygg. Dette er også et resultat av elevenes innspill over flere år som setter sitt preg på denne store hallen. Nå er det bare å ta i bruk den flotte idrettshallen, sier fylkesordfører Rune Hogsnes.

Bevilget 60 millioner kroner

Tirsdag 12. mars var det 70 gjester til åpningen av den nye idrettshallen på Sandefjord videregående skole. Idrettshallen ligger helt inntil det øvrige skoleanlegget og har kostet 60 millioner kroner.

Fylkestinget vedtok i 2016 at Sandefjord videregående skole skulle få ny idrettshall. Forprosjektet var påbegynt i 2017 og anbudet gikk ut i september 2017.

Reidar Bjørge Andersen fra Vestfold fylkeskommune er prosjektleder for den nye idrettshallen på Sandefjord videregående skole.

– Vestfold fylkeskommune er byggherren i dette byggeprosjektet. Det er fylkespolitikerne som har besluttet og bevilget 60 millioner kroner til gjennomføring av den nye idrettshallen, sier prosjektlederen.

Den nye idrettshallen er 1525 kvadratmeter og hele bygget er på totalt 2700 kvadratmeter.

– Det var et stort behov for ny hall. Det har vært god medvirkning fra lærere og elevrepresentanter fra skolen gjennom hele forprosjekt– og prosjektfasen, så dette fortjener de. Endelig er bygget ferdig og tas i bruk, sier Andersen.